Ungaria


Ungaria

Nr angajaţi : 18

Zona distribuţie : Ungaria, Slovacia, Romania

Certificare : ISO 9001

Climalife Kft.

Gábor Dénes körút 580. (BITEP Ipari Park)

H-2040 Budaörs

Nr. 01-09-919039

Telefon : +36 23 431 660; +36 30 688 0699; +36 30 393 8292

Un grup european cu o acoperire globală
Profilul Companiei:


Istoria companiei Frigogáz și Climalife datează din 1997, când doi distribuitori europeni au decis să coopereze și să creeze un joint-venture pe piața din Ungaria. Acest lucru a facut ca Grupul Dehon și Primagaz Group sa investească pentru a pune bazele unei noi facilități de depozitare ,cu instalație de umplere si stocare a agentului refrigerant în regiune. În anul următor, Grupul Dehon a cumpărat toate acțiunile.

 

Climalife Kft., de asemenea, o filială a grupului Dehon, a fost înființată în 2009 și a dobândit activitatea de afaceri a Frigogáz Kft. la 1 ianuarie 2010.


Cele două companii maghiarecombină experiența și expertiza unui grup european, cu flexibilitatea și dinamismul unei echipe mici. Acesta oferă aceleași soluții oferite si de Grupul Dehon având in avantaj  disponibilitatea, calitatea, alegerea produsului și expertiza de ambalare în fluidele de refrigerare. Mulțumită acestui concept și a calității serviciilor oferite clienților săi, Climalife a devenit unul dintre liderii de piață în Ungaria.

 

Compania noastră are o relație bună cu alți actori din industria refrigerării șiclimatizării, în cooperare cu răspunsul la provocările legislative. Climalife este prima companie din Ungaria care nu numai distribuie refrigeranți, ci oferă soluții și servicii pentru întregul ciclu de viață al produselor.


 

Climalife s-a integrat în strategia europeană a Grupului și, prin urmare, consolidează identitatea acesteia ca parte a unui mare grup internațional, pentru a satisface mai bine nevoile unei creșteri globale a clientelei.

 

 

Echipa Climalife vă stă la dispoziție:
• vă ajută să alegeți refrigerantul, ulei sau lichidul de transfer potrivitt.
• vă ajută cu managementul la sfârșitul duratei de viață a refrigerantului.
• vă oferă soluții sigure pentru curățarea internă și externă a instalațiilor frigorifice.
• se conformează cu cerințele de igienă ale clienților pentru instalații de refrigerare și de aer condiționat.