Spania


Spania

Nr angajaţi : 25

Friogas S. A. U.
Poligono Industrial SEPES
Calle Kepler, 10
46520 Sagunto (VALENCIA)

Telefon : 00 34 962 663 632
Fax : 00 34 962 651 034

Un grup european cu o acoperire globală

Climalife în Spania

Din 1990, marca Climalife (Grupul Dehon) este reprezentată în Spania prin societatea Friogas și se numără în prezent printre actorii de referință în gestionarea agenților figorifici pentru industria refrigerării și al aerului condiționat.

 

Datorită cunoștințelor sale tehnice aprofundate despre produse și cerințele pieței, Climalife dezvoltă în permanență soluții inovatoare și oferă un serviciu personalizat și atent clienților, în Europa și în restul lumii. Atuurile sale o fac să fie o întreprindere recunoscută și respectată, către care se îndreaptă actorii din acest sector pentru a obține sfaturi avizate.

 

De la sediul său social din Puerto de Sagunto (Valencia), Climalife coordonează cinci sucursale, astfel că poate acoperi întreaga Peninsulă Iberică.

Sucursalele din Valencia și Valladolid sunt dotate cu o uzină de ambalare, de depozitare, de distribuție și de tratare a deșeurilor.

 

Cele de la Barcelona, Sevilla și Madrid constituie puncte strategice prin intermediul cărora clienții pot beneficia de acoperirea geografică cea mai extinsă și cea mai rapidă posibil.

 

Climalife a vegheat întotdeauna la respectarea tuturor reglementărilor și cerințelor naționale/internaționale, fie că este vorba de legislația europeană (Regulamentul [UE] nr. 517/2014), fie de legea spaniolă 16/2013, fapt ce atestă angajamentul în favoarea dezvoltării durabile de care dă dovadă Grupul Dehon de la crearea sa.

Cu toate acestea, angajamentul său nu se limitează la respectul față de mediu. Întreprinderea îi sprijină totodată pe clienții săi pe tot parcursul procesului de transformare în alegerea celei mai bune soluții, oferindu-le pregătire tehnică și juridică, îndrumându-i astfel pe o piață actualmente tumultoasă și care se confruntă cu cele mai mari schimbări din istoria ei.