Regim fără refrigeranţi cu nivel GWP ridicat: Descărcaţi acum Climalife Contact N°12!


 

PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Regim fără refrigeranţi cu nivel GWP ridicat!

Trebuie clarificat faptul că tendințele pieței se schimbă, deoarece cererea de refrigeranţi și cota de echivalent CO2 este acum mai importantă decât oferta existentă.

Acest lucru se caracterizează pe piaţă printr-un efect de insuficienţă şi o creştere a preţurilor, în special pentru agenţii cu GWP ridicat, cum ar fi R-404A.

Pentru a rezolva această problemă, este important să se acţioneze acum şi mai mult ca niciodată să se informeze rapid deţinătorii de echipamente.

Prin urmare, am dedicat aceast număr numeroaselor soluții alternative pentru a vă ajuta în a alege cea mai bună alternativă energetică şi de mediu.

 RASFOITI CLIMALIFE CONTACT N°12!

EvEniment

8 NoIEMBRIE 2017: Swiss Cooling Expo la Fribourg

Pentru cea de-a doua ediţie, salonul Swiss Cooling Expo se va desfăşura pe 8 noiembrie 2017 la Fribourg.
Acest salon naţional reunește trei regiuni lingvistice principale și este organizat în comun de cele trei organizaţii umbrelă ale profesiilor din domeniul frigorific din Elveţia. 36 de standuri vor fi prezente, precum şi un centru de conferinţe pentru a împărtăşi experienţe din lumea refrigerării. Climalife va fi prezent la standul nr. 8 şi va aştepta profesionişti din domeniul refrigerării pentru a le arăta ultimele realizări inovatoare cu agenţi frigorifici şi lichide de transfer termic cu impact redus asupra mediului.

AFLATI MAI MULTE DESPRE SWISS COOLING EXPO