Refrigerare comercială Webinar: cât vor costa mâine deciziile de astăzi?


Încurajând întotdeauna refrigerarea eco-responsabilă, Climalife,  în colaborare cu Honeywell și Matelex, va prezenta un instrument de sprijinire a deciziilor și soluții conectate dedicate echipamentelor termodinamice.

 

Acest webinar este deosebit de relevant pentru persoanele care iau decizii la magazinele de retail de dimensiuni mari și medii.

 

Sunteți managerul unui supermarket sau al unui magazin de proximitate

Sunteți proiectant și consiliați supermarketurile în deciziile lor de investiții

➡  Sunteți un instalator care dorește să își sprijine mai bine clienții în alegerea sistemelor de refrigerare
 
Și dacă doriți să investiți într-o instalație nouă și fiabilă, la un cost mai mic, protejându-vă în același timp producția și reducând amprenta de carbon, atunci acest webinar în limba engleză este pentru dumneavoastră!!
retail webinar climalife
Aceste noi soluții eco-eficiente fac posibilă optimizarea cheltuielilor legate
de instalațiile termice, care reprezintă o parte foarte importantă din factura
energetică a supermarketurilor.
 
Alegerea unui sistem de refrigerare presupune luarea în considerare a mai multor criterii: zona climatică, arhitectura, amortizarea, întreținerea, constrângerile de reglementare, fiabilitatea preconizată a sistemului și un nivel acceptabil de risc.

 

Care sunt factorii care au o influență semnificativă asupra costului total de proprietate și a amprentei globale de carbon și care sunt neglijabili?
 
În cadrul acestui webinar veți descoperi un instrument obiectiv care vă poate sprijini în luarea deciziilor, instrument validat de institutul independent Cemafroid.  Instrumentul vă permite să comparați cu încredere diferite posibilități de proiectare pentru magazinul dvs. și să simulați robustețea deciziei dvs. având în vedere incertitudinea viitorului.
 
Analiza datelor din instalații vă va oferi o nouă perspectivă asupra refrigerării în prezent. Monitorizați zilnic performanța sistemului dvs. cu o soluție conectată, ușor de implementat atât pe instalațiile existente, cât și pe cele viitoare.
 
Măsurați, analizați și optimizați în 3 pași prin intermediul soluției web de la Matelex. Controlul eficient nu poate fi făcut orbește, fie că este vorba de o scurgere, de o derivă energetică sau de o anomalie operațională, soluția web Matelex vă sprijină, vă alertează și vă sfătuiește cu privire la producția eficientă de frig.