Pyrostop 37

Pyrostop 37  este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Pyrostop 37 este un gaz stabil și inert. Nu are o acțiune agresivă față de materialele cu care intră în contact.
Pyrostop 37 îndeplinește cerințele standardului IEC 60376.
Efectul de seră semnificativ face necesară reducerea emisiilor sale în atmosferă. Climalife vă oferă un serviciu complet: furnizarea de SF6, reciclarea produsului uzat, echipamente pentru transferul acestui gaz, precum și echipamente de analiză (puritate, aciditate, higrometrie, etc.).

produs Ambalaj

8580

Pyrostop 37
Cilindru 23 L +

8582

Pyrostop 37
Cilindru 41 L +

8583

Pyrostop 37
Cilindru 50 L +

8584

Pyrostop 37
Container 600 L +

Pyrostop 6 (SF6)

Pyrostop 6  este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul