Pyrostop 6 (SF6)

Pyrostop 6  este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Pyrostop 6 (SF6) este un gaz stabil și inert. Nu are o acțiune agresivă față de materialele cu care intră în contact.
Pyrostop 6 îndeplinește cerințele standardului IEC 60376.
Efectul de seră semnificativ face necesară reducerea emisiilor sale în atmosferă. Climalife vă oferă un serviciu complet: furnizarea de SF6, reciclarea produsului uzat, echipamente pentru transferul acestui gaz, precum și echipamente de analiză (puritate, aciditate, higrometrie, etc.).

produs Ambalaj

8589

Pyrostop 6
Cilindru de 8 L +

8586

Pyrostop 6
Cilindru 23 L +

8587

Pyrostop 6
Cilindru 41 L +

8764

Pyrostop 6
Container 600 L +

Pyrostop 6 IEC 60376

Pyrostop 6 IEC 60376 este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul


Pyrostop 37

Pyrostop 37  este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul