Putere de curățare bacteriană a Frionett® - Alegerea clară pentru hotelul din Londra


Frionett

David Blakey Services Ltd, de asemenea, cunoscută sub numele de DBS Services, activează pe piață din 1999 și se consideră a fi una dintre cele mai bune companii de specialitate în aer condiționat, încălzire și refrigerare din Sud-Estul Angliei.

 

 

DBS Services a câștigat recent contractul de service cu un hotel din Mayfair, Londra și a fost chemată  verifice sistemele de aer condiționat. Acoperișul nu a avut nici o sursă locală de apă, ceea ce a însemnat că aparatele frigorifice nu au fost curățate de ceva timp și astfel se întrerupea funcționarea lor la temperaturi ambientale ridicate. Au existat, de asemenea, o serie de evaporatoare în camere, care s-au dovedit a fi serios înfundate.

 

Creșterea microbiană

Sistemele de aer condiționat, cum ar fi acestea pot oferi condiții perfecte pentru creșterea microbiană. Umiditatea, întunericul și căldura sunt trei ingrediente cheie pentru creșterea microbiană ,iar acești contaminanți care apar în mod natural folosesc umiditatea prezentă în sistemele de aer condiționat ca un teren de reproducere.
Aceasta creștere este accelerată atunci când se adaugă căldură, în cazul în care ciupercile și bacteriile pot coloniza și uneori prolifera pentru a deveni concentrații dăunatoare.

 

Soluții de curățare Frionett® 

DBS DBS a selectat gama de produse  Frionett® , de curățare de înaltă performanță de la Climalife pentru a rezolva problemele de la un hotel. Aceste produse, omologate în conformitate cu standardele UE, pot acționa ca un tratament eficient împotriva ciupercilor, mucegaiului, algelor și bacteriilor, inclusiv Legionella, Salmonella și Listeria.

Pe acoperișul hotelului, inginerul de la DBS a demontat motoarele ventilatoarelor și a pulverizat schimătoarele de căldură cu  Frionett® Power, un curățător de uz general pentru unitățile externe. Frionett® Power este un produs alcalin, care este folosit pentru curățarea profesională a echipamentelor de refrigerare și de aer condiționat. Puterea sa de curățare și de degresare elimină praful, grăsimea și alte impurități depuse pe condensatoare.

Condenser on roof before cleaning

           


Condenser on roof after cleaning


DBS, mai apoi a pus in funcțiune, o sursă temporară de apă pentru a putea clăti murdăria și resturile până când apa a devenit limpede.

Frionett® Power are potențialul de a crește eficiența instalației cu până la 30%. Cei de la compania DBS au fost foarte multumiți de rezultate.


Unitate internă înainte de curățare  

      

Unitate internă după curățare

 

Unitățile de evaporare infundate în camerele hotelului au fost complet descoperite și curățate cu spuma Frionett® Activ Foam

Frionett® Activ Foam este un curățător puternic destinat pentru unitățile interioare ale sistemelor de aer condiționat și folosit pentru a elimina bacteriile și algele. Curăță, degresează și elimină mirosurile neplăcute din sistemele de aer condiționat (unități de perete și tavan) și echipamente de refrigerare (evaporatoare). Spre deosebire de unele curățătoare, care pot lăsa un miros chimic după utilizare, Frionett® Active Foam are un parfum proaspăt și plăcut. Cum putem vedea, rezultatele au fost excelente.

Satisfacția clientului

Proprietățile bacteriene de curățare ale Frionett, au fost deosebit de bine primite de lanțul hotelier, care a fost foarte mulțumit de rezultate.
John Herbert, Service Manager la DBS Services, a declarat: "Rezultatele de la utilizarea Frionett au fost mult mai bune decât cele anticipate. Clientul nostru a fost foarte fericit și a cerut ca aceasta să devină o parte din programul de întreținere regulat.

De asemenea DBS, folosește acum Frionett ca și un curățător standard avându-l pe toate autovehiculele de service.

Concluzii:

Pentru a preveni riscurile legate de sănătate, mirosuri, blocaje sau coroziune, creșterea microbiană trebuie să fie controlată înainte ca acesta să devină o problemă.
Se recomandă ca o curățare adecvată să facă parte dintr-un program de service și întreținere regulată - în mod ideal, la fiecare trei până la șase luni, în funcție de sistem. Creșterea și răspândirea microorganismelor poate fi redusă la minimum rapid și simplu.
Protecția de durată furnizată prin curățare adecvată poate oferi liniște sufletească antreprenorilor, managerilor tehnici de instalare și utilizatorilor finali, care sunt responsabili pentru asigurarea funcționării igienice a sistemelor. Eficiența sistemului va fi, de asemenea, optimizată, cu o probabilitate redusă de avarii și apeluri de departajare între service.

 

Frionett®produs nou și îmbunătățit:
Climalife a lansat o nouă formulă îmbunătățită numită Frionett® Power Ultra – cu putere degresantă mai bună!

*Produsele de curățat Frionett® utilizează în conformitate cu fișele produselor și a fișelor tehnice de securitate.