Publicaţiile noastre


A apărut Climalife Connect N°19!

Climalife își accelerează tranziția către o economie circulară

 

Având întotdeauna o abordare de dezvoltare durabilă, Climalife își consolidează poziția de lider în domeniul lichidelor de proces și al serviciilor asociate. Devine expert în soluții eco-eficiente pentru industrie.

 

Pionier în domeniul refrigerării responsabile prin implementarea recuperării și regenerării gazelor fluorurate cu efect de seră, Climalife evoluează și integrează pe deplin conceptul de economie circulară în centrul strategiei sale.

 

Brandul nostru se bazează pe această abordare, recomandându-vă, informându-vă și însoțindu-vă în alegerea soluțiilor adecvate pentru a reduce amprenta de carbon și pentru a crește eficiența energetică.

 

Obiectivul nostru este de a crește gradul de recuperare a deșeurilor și de a accelera tranziția către o economie circulară competitivă.


Lectură plăcută!


Climalife Contact devine Climalife Connect

Climalife sărbătorește cea de-a 15-a aniversare și dezvăluie noua sa revistă.

 

Climalife ia o nouă turnură și conectează activitățile de chimie fină ale grupului Dehon prin includerea produselor propulsoare pentru aerosoli, agenți de expansiune și de stingere, gaze industriale și gaze speciale.

 

Aceasta este o mare oportunitate de a-și consolida poziția de lider și expertiza în domeniul lichidelor tehnice dedicate industriilor alimentară, auto, a construcțiilor, a energiei și a sănătății, etc.

 

Această aniversare este prilejul de a dezvălui câteva schimbări…

 

Revista noastră își schimbă numele și devine „Climalife Connect".

 

Conectate la provocările întreprinderilor noastre, sunt create noi secțiuni: noutăţi, provocări, abordare comercială, conectare digitală… toate concepute pentru industria eco-eficientă de mâine. Această nouă formulă se înscrie în continuitatea Climalife, pentru a răspunde mereu mai bine așteptărilor dumneavoastră. În plus, aduce mai multă lizibilitate, claritate și ritm paginilor, …pentru un confort și o plăcere mai mare a ochilor.

 

Succesul brandului nostru este sărbătorit alături de dumneavoastră, clienți, parteneri, furnizori, vă mulțumim pentru încredere și fidelitate și în curând noi surprize vă așteaptă…


Climalife Contact 17 - Refrigeranți A2L pentru un lanț frigorific eco-efficient

Ultima ediție conține:
 

- o serie de studii de caz cu refrigeranți A2L,

- criterii esențiale la alegerea unui lichid de transfer termic,

- de ce curățarea este importantă pentru sistemele frigorifice,

- Solstice® N15 (R-515B), un nou refrigerant A1 cu GWP scăzut pentru a înlocui R-134a,

- Noul Frionett® Activ One Shot: Activ împotriva virușilor!