Publicaţiile noastre


A apărut Climalife Connect N°20!

Sustenabilitatea în centrul preocupărilor industriei

 

Societatea noastră se schimbă și trebuie să își dubleze eforturile pentru a face față provocărilor de după criza Covid 19. Procesele economice, sociale și de mediu sunt legate între ele și nu pot fi abordate în mod izolat. Dezvoltarea durabilă necesită o schimbare structurală pe termen lung, astfel încât generațiile viitoare să poată beneficia de ea și nevoile lor să fie pe deplin satisfăcute.

În prezent, industriile trebuie să integreze durabilitatea în centrul strategiei lor pentru a rămâne în cursă și să își revizuiască procesul industrial în fiecare etapă a ciclului de viață al unui produs, pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră și pentru a optimiza consumul de energie.


Climalife nu face excepție și pune în aplicare această abordare în dezvoltarea activităților sale. Pe lângă deschiderea unui centru de excelență dedicat economiei circulare planificat în Europa, Climalife ia în considerare durabilitatea încă de la conceperea noilor formule și vă oferă instrumente care să vă sprijine în noile proiecte.

Calculatorul de eco-eficiență validat de Cemafroid este un bun exemplu. Acesta vă permite să evaluați impactul financiar și de mediu al unui sistem de răcire și să evidențiați cea mai eco-eficientă soluție pentru o anumită instalație. Nu mai așteptați, testați-l!

Lectură plăcută!


A apărut Climalife Connect N°19!

Climalife își accelerează tranziția către o economie circulară

 

Având întotdeauna o abordare de dezvoltare durabilă, Climalife își consolidează poziția de lider în domeniul lichidelor de proces și al serviciilor asociate. Devine expert în soluții eco-eficiente pentru industrie.

 

Pionier în domeniul refrigerării responsabile prin implementarea recuperării și regenerării gazelor fluorurate cu efect de seră, Climalife evoluează și integrează pe deplin conceptul de economie circulară în centrul strategiei sale.

 

Brandul nostru se bazează pe această abordare, recomandându-vă, informându-vă și însoțindu-vă în alegerea soluțiilor adecvate pentru a reduce amprenta de carbon și pentru a crește eficiența energetică.

 

Obiectivul nostru este de a crește gradul de recuperare a deșeurilor și de a accelera tranziția către o economie circulară competitivă.


Lectură plăcută!


Climalife Contact devine Climalife Connect

Climalife sărbătorește cea de-a 15-a aniversare și dezvăluie noua sa revistă.

 

Climalife ia o nouă turnură și conectează activitățile de chimie fină ale grupului Dehon prin includerea produselor propulsoare pentru aerosoli, agenți de expansiune și de stingere, gaze industriale și gaze speciale.

 

Aceasta este o mare oportunitate de a-și consolida poziția de lider și expertiza în domeniul lichidelor tehnice dedicate industriilor alimentară, auto, a construcțiilor, a energiei și a sănătății, etc.

 

Această aniversare este prilejul de a dezvălui câteva schimbări…

 

Revista noastră își schimbă numele și devine „Climalife Connect".

 

Conectate la provocările întreprinderilor noastre, sunt create noi secțiuni: noutăţi, provocări, abordare comercială, conectare digitală… toate concepute pentru industria eco-eficientă de mâine. Această nouă formulă se înscrie în continuitatea Climalife, pentru a răspunde mereu mai bine așteptărilor dumneavoastră. În plus, aduce mai multă lizibilitate, claritate și ritm paginilor, …pentru un confort și o plăcere mai mare a ochilor.

 

Succesul brandului nostru este sărbătorit alături de dumneavoastră, clienți, parteneri, furnizori, vă mulțumim pentru încredere și fidelitate și în curând noi surprize vă așteaptă…