Publicaţiile noastre


Climalife Contact 15 - Soluții energetice durabile și conectate pentru refrigerare și aer condiționat

În ultimii ani, instrumentele conectate au crescut exponențial în întreaga lume și ne schimbă obiceiurile de acasă și de la locul de muncă.   Internetul se integrează treptat în viața profesioniștilor în domeniul refrigerării și aerului condiționat pentru a monitoriza o instalație termodinamică sau pentru a controla menținerea temperaturii echipamentului.


În aeastă ediție a Climalife Contact puteți găsi  unele dintre instrumentele disponibile care pot monitoriza eficiența energetică a unei instalații sau chiar a urmări cilindii locaţie după locaţie, precum și multe dintre cele mai recente proiecte implementate pentru a îmbunătăți eficiența energetică a sistemelor.


Lectură plăcută!


Climalife Contact 14 - Eficiența energetică în lume o cerință globală, know-how european

Eficiența energetică și reducerea amprentei de carbon sunt teme aflate în discuție peste tot în Europa, și nu suntem singurii. Restul lumii începe să se intereseze de acestea având în vedere schimbările climatice și problemele care vor urma privind disponibilitatea energiei electrice.

 

În acest nou număr, faceți un tur de orizont al acestui subiect și descoperiți pe parcursul paginilor studii de caz inovatoare, dosarul despre noii refrigeranți cu inflamabilitate scăzută, precum și interviuri despre măsurile instituite în diferite țări.


Lectură plăcută!


A apărut Climalife Contact N°13!

Pe măsură ce anul 2017 s-a încheiat, în special în ceea ce privește disponibilitatea refrigerantului R-404A, participanții de pe piață au devenit pe deplin conștienți de conceptul de cote și de consecințele acesteia.

Acum este timpul să ne schimbăm obiceiurile, deoarece celelalte lichide tehnice din instalații au un rol important în reducerea consumului de refrigeranți și îmbunătățirea funcționării sistemelor termice
.Lectură plăcută!