Pieţe


Cerințele de răcire al unui echipament sau al unui produs în condiții de depozitare la rece sau congelare sunt specifice pentru fiecare industrie. Fie că este vorba de prelucrarea produselor alimentare, farmaceutice sau industria petrochimică, optimizarea unui sistem de răcire industrială este acum o provocare majoră pentru întreprinderile care doresc să dezvolte operațiuni de producție durabile și să minimizeze amprenta de carbon.

 

 

 


Piața de refrigerare comercială include supermarketuri, instituțiile de îngrijire a sănătății, și centre de petrecere a timpului liber. Părțile interesate din aceste sectoare trebuie să abordeze aspectele legate referitoare la energie, mediu și siguranță, în scopul de a satisface nevoile de refrigerare a clienților.


Stim că piaţa rezidenţială are cel mai mare potenţial de economisire a energiei şi imbunătăţirii performanţei mediului. Ajutând intreprinderile să apeleze la surse de energie regenerabilă, este vitală dacă dorim să răspundem acestor provocări.


In cladiri rezidentiale, gari si aeroporturi, cladiri de birouri, hoteluri, spitale, scoli si cladirile autoritatilor locale, costul intretinerii pe 40 de ani este de trei ori mai inalta ca si constructia initiala a cladirii. Scopul vostru este reducerea acestor costuri; al nostru este sa va ajutam.