Industrii


Sector agroalimentar Sector agroalimentar

Soluții pentru reducerea amprentei de carbon: sisteme de refrigerare, răcire sau încălzire, depozitare frigorifică, congelare, ambalare, maturare (refrigeranți, lichide de transfer termic, agenți de expansiune pentru ambalaje izolate, detectarea scurgerilor, curățarea și dezinfectarea suprafețelor sau a spațiilor etc.).

Soluții
Clădiri Clădiri

Soluții inovatoare pentru eficiența energetică a clădirilor: aer condiționat, producția de apă răcită (lichide de transfer termic pe bază biologică, refrigeranți cu GWP redus), agenți expansiune pentru panouri termoizolante și agenți extinctori, curățarea sistemelor HVAC, golirea/umplerea sau încărcarea/recuperarea agenților frigorifici uzați etc.

Soluții
Energie Energie

Soluții pentru energie solară, geotermală, nucleară, electrică, eoliană și ORC: SF6 regenerat, pentani, refrigeranți cu GWP scăzut, lichide de transfer termic, uleiuri, HFO etc.

Soluții
Sănătate - Bunăstare Sănătate - Bunăstare

Soluții inovatoare pentru propulsoarele de aerosoli cosmetice și farmaceutice (deodorante, geluri de ras, anestezianți  etc.), conservarea vaccinurilor/bănci de sânge (refrigeranți la temperaturi foarte scăzute), protecția dielectrică a echipamentelor (microscop, RMN), proiectarea rezervoarelor subterane (inginerie).

Soluții
Industria auto - Transport Industria auto - Transport

Soluții pentru aerul condiționat al automobilelor, transportul maritim, frigorific și aerian (gaze sau refrigeranți, uleiuri, agenți de expansiune, curățarea și dezinfectarea suprafețelor sau a spațiilor, agenți extinctori), fabricarea scaunelor/ volanului (piele spumă) etc.

Soluții
Aeronautică - Aerospațială - Apărare Aeronautică - Aerospațială - Apărare

Soluții personalizate: aer condiționat/răcire/combaterea incendiilor/protecție electrică a submarinelor, fregatelor, rezervoarelor, sateliților, gestionarea datelor (refrigeranți, SF6, haloni, uleiuri, tratarea deșeurilor etc.).

Soluții
Alte industrii Alte industrii

Soluții globale pentru toate industriile (agenți tehnologici, uleiuri industriale, servicii, recuperarea deșeurilor, propulsoare pentru aerosoli, spume de izolație etc.) pentru reducerea consumului de energie și a emisiilor de CO2.

Soluții