Climalife dezvăluie noile sale produse Frionett®


 

 

Produse foarte dorite, îndepărtare intensivă a murdăriei! 

 


NOILE produse de curățare din gama Frionett® sunt aici pentru echipamentele dvs. de răcire și încălzire!

 

Răcire şi încălzire pentru toţi!

 

Industria de climatizare, de răcire și de încălzire continuă să ne ofere tehnologii care ne susțin pe toți în viața noastră de zi cu zi. Acestea includ echipamente care să ne ajute să ne simțim mai confortabili, să permitem stocarea mai lungă a alimentelor și băuturilor proaspete, să asigurăm valabilitatea medicamentelor sau să păstrăm serverele la temperatura optimă în centre de date.

 

Reduceţi consumul de energie!

 

Reducerea cantității de energie utilizată în aceste tehnologii este un factor cheie pentru industria de climatizare, răcire și încălzire.  

 
Vara trecută am observat temperaturi record în multe țări europene, sistemele de climatizare și refrigerare fiind necesar să funcționeze mult mai mult decât în ​​anii precedenți. 
În astfel de situații poluanții interiori și exteriori pot contamina componentele sistemelor, determinând schimbul de căldură scăzut, iar sistemele au trebuit să lucreze mai mult timp, cu un consum ridicat de energie electrică. Prin urmare, este esențial să curățați părțile de lucru ale sistemului, să restabiliți performanța asigurând un schimb optim de căldură. 

 

Echipamente curățate regulat = consum redus de energie.

 

 

Economisiţi-vă timpul!

 

Pentru a ajuta tehnicienii să petreacă mai puțin timp la curățare și să își folosească timpul mai eficient, Climalife a dezvoltat produse noi, adaptate curățării diferitelor părți ale echipamentelor. Acestea sunt adiţionale și completează gama noastră actuală de curățare.

 

Puterea produselor Frionett®

 

Frionett® oferă posibilități mai mari de curățare și dezinfectare a tuturor tipurilor de sisteme de climatizare, refrigerare și încălzire, ajutând profesioniștii în munca de zi cu zi și îndeplinind așteptările lor pentru ușurința în utilizare, siguranță și economisirea timpului.

Pentru o mai bună eficiență a echipamentelor, ACUM este momentul pentru curățarea schimbătoarelor de căldură,a evaporatoarelor și a condensatoarelor din sistemele de climatizare, refrigerare și încălzire. ACŢIONAŢI ACUM!