Olanda


Olanda

Nr angajaţi : 12

Zona distribuţie : Olanda

Dehon Service Nederland B.V.

Van Konijnenburgweg 84
NL-4612 PL Bergen Op Zoom

Kvk nr. 17071434
Statutaire zetel: Eindhoven

Telefon : 00 31 164 212 830
Fax : 00 31 164 212 831

Un grup european cu o acoperire globală

 Profilul Companiei :
 
Climalife Dehon: Suntem o companie din sectorul industrial orientată spre client, care a fost activă pe piața olandeză din anul 1992. Clienții noștri sunt si partenerii noștri. Din acest motiv, noi ne străduim in mod constant să oferim cele mai bune soluții pe care putem să le obținem din materia primă a bazei noastre de produse și servicii. Acestea includ: fluide de refrigerare, lichide secundare de refrigerare, uleiuri, echipamente de lipit, de reciclare (folosind colectarea Eco, una dintre filialele noastre) și servicii de inginerie. Echipa noastra de profesioniști conduc afacerea noastră nu ca o serie de sarcini care urmează să fie finalizate, ci ca o misiune ce depinde de loialitatea lor și de investiții personale. Climalife: un mod de viață.
Noul nostru amplasament de la Bergen op Zoom din Olanda ne permite să garantăm o urmărire exactă a serviciilor noastre și a mișcărilor logistice printr-o mai bună adaptare a acestora la dorințele clienților noștri. Odata cu o abordare proactivă a pieței, ne străduim să reacționăm rapid și conștiincios la cerințele clienților noștri.

 

 


Loc de fabricație: Crealis Nederland B.V.
Crealis Nederland B.V își desfășoară activitatea în baza unei licențe emisă de provincia Noord-Brabant, in data de 17/11/2006.
- Depozitarea și separarea deșeurilor
- Amestec, umplere, recondiționare și stocarea a HCFC și HFC-uri

Suprafață: Suprafața totală a depozitului și a zonei de producție este 5,000 m2 pe o suprafață de 30,000 m2.
Locul de amplasare: Bergen op Zoom.