Manualul Albastru: noua versiune online - Invitație la AHR Expo - Lubrifierea compresoarelor care funcționează cu R-744 - Solstice® ze: agentul refrigerant al viitorului


Evenimente

Cel mai mare eveniment internațional, AHR EXPO, își va deschide porțile în zilele de 22, 23 și 24 ianuarie 2018 la Chicago.

Timp de 3 zile, echipa noastră internațională va avea plăcerea să vă primească la standul nostru 5277 și să vă ofere informații despre: 
- Agenții refrigeranți cu GWP scăzut, pentru a înlocui R-404AR-507AR-22
- Refrigerantul alternativ pentru climatizarea autovehiculelor: R-1234yf

Ne face totodată plăcere să vă prezentăm uleiurile noastre HQ POE / MIN, noile noastre lichide de transfer termic și produsele noastre de curățare care pot fi utilizate în sistemele de refrigerare/climatizare/pompe de căldură.


Vom fi încântați să vă întâlnim acolo și să răspundem tuturor întrebărilor dumneavoastră!

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE AHR EXPO

 

Informaţii utile

 

MANUALUL ALBASTRU 2018 – GĂSIȚI NOUA VERSIUNE PE SITE-UL NOSTRU WEB!

În această perioadă de substituire, se dezvoltă noi alternative pentru a înlocui agenții refrigeranți cu GWP ridicat. Iată de ce noul an aduce un nou Manual Albastru. Din cuprins: 34 de agenți refrigeranți, dintre care 14 inediți, un design reînnoit pentru a facilita lectura, toate aceste informații fiind accesibile gratuit pe site-ul nostru web.

Găsiți toate informațiile indispensabile despre agenții refrigeranți:

GWP (potrivit IPCC4), reglementare, specificații comerciale, tip de uleiuri și datele termodinamice în stare saturată, entropia, entalpia și volumul specific. 

 Acest instrument indispensabil al frigotehnistului este acum disponibil într-un format mai lizibil, în limbile franceză și engleză. Poate vi văzut refrigerant după refrigerant pe pagina noastră web sau în format PDF.

CONSULTAŢI VERSIUNEA PDF
 

 

Dosar tehnic

                  

Lubrifierea compresoarelor care funcționează cu R-744

PAO / PAG / POE : CUM ALEGEȚI LUBRIFIANTUL POTRIVIT PENTRU FIECARE TIP DE COMPRESOR?

Interviu cu Jean-Yves Clairé, inginer lubrifianți la Exxonmobil.

CITIŢI INTERVIUL

 

StudiU de caz

Inovaţie într-un proces: un randament mai bun, investiţii reduse, defiscalizare şi un GWP < 1, datorită utilizării agentului refrigerant HFO R-1234ze

Frimavi a fost întotdeauna hotărât să rămână în fruntea progreselor tehnologice din sector. Astfel, a descoperit HFO-1234ze (comercializat de Honeywell sub denumirea de Solstice® ze), al cărui GWP < 1, alături de eficienţa îmbunătăţită, reprezintă o solu­ţie atrăgătoare în ce priveşte reducerea impactului asupra mediului.

CITIŢI ARTICOLUL