Lubrifianții CPI îmbunătățesc performanța instalațiilor dumneavoastră


 

 

CPI Engineering proiectează soluții pentru a sprijini industriile în crearea unui viitor mai durabil.

 

 

Reducerea amprentei de carbon este o problemă la toate nivelurile lanțului de aprovizionare și necesită adoptarea de agenți frigorifici cu GWP foarte scăzut. Datorită expertizei și resurselor sale de cercetare și dezvoltare, producătorul CPI a dezvoltat tehnologii de lubrifianți compatibile cu acești noi agenți frigorifici.

 

Concepute pentru a ajuta la optimizarea eficienței instalațiilor, aceste uleiuri contribuie la funcționarea sistemelor de refrigerare și de aer condiționat cu mai puțină energie, o preocupare care este mai mult decât relevantă în prezent.

 
Alegerea uleiului potrivit este esențială pentru compresor, elementul central al sistemului de refrigerare. Longevitatea acestuia depinde de întreținerea sa și de starea generală a sistemului. Pentru a asigura fiabilitatea unei instalații și a preveni ruperea compresorului, CPI oferă o gamă largă de soluții tehnologice de lubrifiere.

 

Descoperiți tabelul de selecție a uleiului în funcție de agentul frigorific, de temperaturile de funcționare și, bineînțeles, de tipul și tehnologia compresorului.