Lubrifianţi

Lubrifianţi

Lubrifierea este unul dintre cei mai importanți factori în menținerea în stare bună de funcționare a unei instalații de răcire. Care lubrifiant se poate utiliza depinde de instalaţie sau aplicaţie. Gama noastră acoperă toate nevoile compressoarelor de refrigerare, de la uleiuri minerale, semi- sintetice până la uleiuri sintetice.


Toate produsele


Mobil EAL Arctic

Uleiurile Mobil EAL Arctic poliol ester sunt o gamă de lubrifianți concepuți pentru sistemele de refrigerare care funcționează cu refrigeranți HFC, dar pot fi, de asemenea folosiți cu refrigeranți HCFC.

Vedeţi produsul


CPI-1008-68

Lubrifiantul pentru compresoare CPI® 1008-68 este formulat dintr-un ulei mineral hidrotratat de înaltă calitate, combinat cu un pachet de aditivi de înaltă performanță, inclusiv tehnologia patentată de umflare a garniturilor. Acest pachet de aditivi reprezintă un avantaj atunci când se înlocuiește un ulei PAO cu un ulei MIN în cazul în care nu este posibilă înlocuirea garniturii.

Vedeţi produsul


Gama Emkarate® RL

Uleiurile Emkarate® RL sunt lubrifianți sintetici POE pentru compresoare de refrigerare, special concepuți pentru a lucra cu refrigeranți HFC, amestecuri HFO și HFO-uri cu GWP ultra scăzut.

Vedeţi produsul


Seria CPI-1516

Lubrifianții pentru compresoare din seria CPI®-1516 sunt formulați cu polialchilenglicol (PAG) de cea mai bună calitate, combinat cu un pachet de aditivi de înaltă performanță. Acești lubrifianți sunt special concepuți pentru a fi stabili și miscibili cu hidrocarburile.

Vedeţi produsul