Lincoln Co-op investește în Bacharach MGS400 Series pentru identificarea timpurie a scurgerilor


 

Ultra Refrigeration a fost unul dintre primele din Marea Britanie care a utilizat noile sisteme de detectare a gazelor Bacharach MGS400 pe un sistem CO2.Necesitatea

 

Lincoln Co-op este un nou magazin concept în Lincoln, emblematic pentru Lincolnshire Co-op Group, unde au necesitat un sistem de detectare a scurgerilor pentru a fi montat pe agregatul de răcire cu compresoare de CO2 pentru a indica prezența nivelurilor de CO2 care depășesc nivelurile actuale de siguranță , și pentru a indica o scurgere.Lincoln Coop refrigerators

Noile vitrine instalate la Lincoln Co-op.

 

 

Soluția
 
Ultra Refrigeration, care lucrează îndeaproape cu Lincolnshire Co-op Group, a contactat Steve Gatenby, Sales Support Manager la Climalife Marea Britanie, pentru a vedea ce produs de detectare a scurgerilor ar fi cel mai potrivit pentru această instalație. Seria Bacharach MGS400 a fost aleasă deoarece este cel mai recent avans tehnologic în detectarea scurgerilor și utilizează comunicațiile Bluetooth pentru procesul de configurare, făcând instalarea rapidă și ușoară la fața locului.

 

Produsul

 

Seria MGS400 este cea mai recentă gamă de produse de la Bacharach și este o soluție completă de detectare a scurgerilor proiectată special pentru siguranță și  a fi în conformitata cu Regulamentul F-Gaz în aplicații frigorifice. Se compune din trei detectoare de gaz, MGS410, MGS450 și MGS460, un controler cu 8 canale, MGS408 și o aplicație pentru smartphone, conectabilă la detectoare și controler prin Bluetooth.

 

Detectorul MGS410 necesită conectarea la controlerul MGS408 sau la un BMS / BAS prin Modbus. MGS450 și 460 sunt unități independente, dar pot fi conectate la MGS408 sau la un BMS / BAS.

 

Toate detectoarele de gaz oferă alarme audio și vizuale integrate care respectă normele de siguranță și mențin performanța la temperaturi de până la -40 ° F (-40 ° C).

 

Detectoarele de refrigerant din seria MGS400 pot fi conectate la un telefon inteligent (Android sau iOS) prin Bluetooth, utilizând aplicația Bacharach MGS400. Aplicația face punerea în funcțiune și întreținerea intuitivă și nu necesită instrumente speciale sau instruire pentru a seta comportamentul sau pragurile alarmei. De asemenea, oferă utilizatorului o citire în timp real a nivelurilor PPM ale refrigerantului detectat.
 
Controlerul MGS408 poate avea maximum 8 detectoare conectate la acesta, în orice combinație de MGS410, 450 și 460, permițând monitorizarea centralizată a mai multor puncte de detectare a gazelor.

 

Instalarea

 

Detectorul a fost montat pe agregatul de răcire cu compresoare de CO2 fabricat de Ultra Refrigeration. Detectorul a fost foarte ușor de instalat și a necesitat doar câteva conexiuni electrice, inclusiv putere și ieșiri. Configurarea a fost simplă prin Bluetooth și aplicația MGS400.

 


Bacharach leak detector at Lincoln coop   Bacharach equipment at Lincoln Coop store

Detectorul de scurgere montat pe agregatul de răcire cu compresoare de CO2

 

Anthony Lomas, director operațional la Ultra Refrigeration, a spus următoarele cuvinte despre sistemul MGS400:

 

Tocmai am terminat configurarea și punerea în funcțiune a celui de-al doilea dispozitiv care a devenit acum un standard pentru agregatele noastre de răcire cu compresoare de CO2 pentru Lincolnshire Co-op Group.

 

Alarma integrată oferă un avertisment fiabil pentru persoanele care intră în camera instalației în caz de prezență a CO2, iar conexiunea la RDM DM Touch a site-ului înseamnă că putem monitoriza de la distanță sistemul pentru defecțiuni din cauza scurgerilor, chiar dacă sunt foarte mici și nu prezintă o problemă de siguranță.
 
Configurarea utilizând conexiunea Bluetooth și aplicația iPhone a fost o briză și a simplificat întregul proces. În afară de a învăța cum să facem conexiunea inițială, nu a fost nevoie să consultăm manualul de instalare sau să navigăm într-o listă de parametri complicați.”

 


Using the Bacharach leak detection appFolosind aplicația pentru a configura detectorul


 

Importanța detectării scurgerilor

 

Fie că este vorba de siguranță, de a menține eficiența energetică optimă, de a minimiza costul pierderii de refrigerant sau de a respecta legislația precum regulamentul F-Gaz, nu au existat niciodată atât de multe motive imperioase pentru a găsi scurgeri și a le remedia devreme și rapid.
 
Sistemele moderne de refrigerare sunt proiectate pentru a fi eficiente și fără scurgeri, dar instalarea necorespunzătoare, deteriorarea accidentală sau uzura mecanică pot duce la scurgeri de refrigerant potențial periculoase, ceea ce este, în unele cazuri, și poate fi inflamabil.

 

Climalife UK vinde o gamă de detectoare fixe de scurgere de la Bacharach pentru a se potrivi celor mai mulți refrigeranți  și sisteme. Bacharach este specialist în fabricarea produselor care detectează, măsoară și monitorizează gazele atât prin instrumente portabile, cât și prin instrumente fixe.

 

Aplicația Bacharach MGS400 este disponibilă în App Store și Google Play.

 


Get the app on the App store or Google Play