Lichide de transfer termic: Siguranță pe parcursul iernii!


Lichidele de transfer termic sunt utilizate în aplicațiile de refrigerare, aer condiționat, încălzire și producție de energie regenerabilă. Acestea reprezintă una dintre componentele cel mai puțin costisitoare ale unui sistem, dar ele sunt esențiale pentru funcționarea și eficiența sa în transferul căldurii dintr-un loc în altul și oferă protecție împotriva înghețării și coroziunii.

Climalife oferă o gamă completă de soluții tradiționale de glicol, precum și produse ecologice. Dezvoltat în laboratoarele noastre, formularea lichidelor de transfer termic a fost testată cu meticulozitate pentru a demonstra performanțele ridicate și stabilitatea în timp. 

Descoperiți soluțiile noastre pentru toate aplicațiile care necesită protecție anti-îngheț ori coroziune sau lichid de transfer termic de la -60 ° C la 200 ° C și mai sus de atât.

Pentru a efectua o verificare de condiție a instalației dvs. care conține lichid de transfer termic, verificați dacă protecția anti-îngheț și protecția anti-coroziune sunt corecte și evaluați îmbătrânirea instalației prin prezența elementelor de uzură în lichidul de transfer termic cu Kit-ul APC.