Lichide de transfer termic

Lichide de transfer termic

O gamă completă având soluţii tradiţionale de amestec apă-glicol şi lichide din surse vegetale. Dezvoltate în laboratoarele noastre, produsele au fost supuse testelor meticuloase pentru a dovedi performanța ridicată și stabilitatea. Ele pot fi folosite pentru toate aplicațiile care necesită antigel sau protecție antirugină sau un lichid de transfer termic de la -60°C până la  +200°C și mai sus.

 

Vizualizați broșura noastră despre lichidele de transfer termic

 

Toate produsele


Greenway® Neo Heat Pump N gata de utilizare

Greenway® Neo Heat Pump N este un lichid de transfer termic gata de utilizare bazat pe 1,3 propandiol din surse vegetale și inhibitori de coroziune, special conceput pentru surse geotermale la sol și pentru sistemele de pompe de căldură aerotermale aer / apă.

 

Greenway® Neo Heat Pump N protejează împotriva înghețului și împotriva formării de nămol în circuite.

Vedeţi produsul


Greenway® Neo N gata de utilizare

.  

Greenway® Neo N este un lichid de transfer termic gata de utilizare pe bază de 1,3 propandiol din surse vegetale și inhibitori de coroziune pentru refrigerare, sisteme de aer condiţionat, circuite de sistem pentru stingerea incendiilor, precum și circuite de încălzire / răcire prin pardoseală. Greenway® Neo N oferă protecție excelentă împotriva înghețului  previne formarea de nămol în interiorul circuitelor. 

Vedeţi produsul


Friogel® Neo gata de utilizare

FRIOGEL® NEO, pe bază de monopropilenglicol și inhibitori de coroziune, este un lichid de transfer termic antigel gata de utilizare pentru sistemele de refrigerare care funcționează la temperaturi scăzute și în industria alimentară.

 

Vedeţi produsul


Neutragel® Neo concentrat

Produs pe bază de monoetilenglicol cu inhibitori de coroziune organici pentru instalații de refrigerare industriale cu temperatură scăzută (cu component otrăvitor).

Vedeţi produsul