Lichide de transfer termic Lichide de transfer termic

Lichide de transfer termic

O gamă completă având soluţii tradiţionale de amestec apă-glicol şi lichide naturale. Dezvoltate în laboratoarele noastre, produsele au fost supuse testelor meticuloase pentru a dovedi performanța ridicată și stabilitatea. Ele pot fi folosite pentru toate aplicațiile care necesită antigel sau protecție antirugină sau un fluid de transfer termic de la -60°C până la  +200°C și mai sus.

 

Toate produsele


Greenway® Neo Solar

Greenway® Neo Solar este un lichid de transfer termic gata de utilizare, pe bază de 1,3 propandiol și inhibitori de coroziune. Este deosebit de potrivit pentru producerea apei calde menajere în sisteme solare termale pentru panouri de temperatură medie și tuburi vidate de temperaturi ridicate.

Vedeţi produsul


Friogel® Neo gata de utilizare

Produs pe bază monopropilenglicol cu inhibitori de coroziune organici pentru instalaţii de refrigerare la temperaturi scăzute.

 

Vedeţi produsul


Greenway® Neo concentrat

Greenway® Neo este un lichid de transfer de termic antigel concentrat, pe baza  de 1,3-propandiol și inhibitori de coroziune, pentru refrigerare, aer condiționat, și sisteme de stingere a incendiilor, precum și circuite de încălzire / răcire prin pardoseală.

Vedeţi produsul