Hidrocarburi

22 produse și servicii corespund căutării dumneavoastră

NovaSpray™ izobutan

Izobutanul NovaSpray ™ este un izobutan special deodorizat pentru aerosoli. Se mai numește metilpropan. De calitate constantă, îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor.

Vedeţi produsul


NovaSpray™ izobutan / propan 3,2 bari

Produsul NovaSpray™ izobutan / propan 3,2 bari este un amestec de NovaSpray™ izobutan și  NovaSpray™ propan special dezodorizat și cu grad de aerosol. Calitate constantă și presiune controlată, îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor.

Vedeţi produsul


NovaSpray™ izobutan / propan 4,0 bari

Produsul NovaSpray™ izobutan / propan 4,0 bari este un amestec de  NovaSpray™ izobutan și NovaSpray™ propan special dezodorizat și cu grad de aerosol. Calitate constantă și presiune controlată, îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor.

Vedeţi produsul


NovaSpray™ izobutan / propan 5,0 bari

Produsul NovaSpray™ izobutan / propan 5,0 bari este un amestec de NovaSpray™  izobutan și  NovaSpray™ propan special dezodorizat și cu grad de aerosol. Calitate constantă și presiune controlată, îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor.

Vedeţi produsul


NovaSpray ™ izopentan / izobutan (70/30)

NovaSpray ™ isopentan / izobutan (70/30) este un amestec de NovaSpray ™ izopentan S și NovaSpray ™ izobutan. De calitate constantă, îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor.

Vedeţi produsul


NovaSpray ™ izopentan / izobutan (75/25)

NovaSpray ™ isopentan / izobutan (75/25) este un amestec de NovaSpray ™ izopentan S și NovaSpray ™ izobutan. De calitate constantă, îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor.

Vedeţi produsul


NovaSpray ™ izopentan / izobutan (80/20)

NovaSpray™ isopentan / izobutan (80/20) este un amestec de NovaSpray™ izopentan S și NovaSpray™ izobutan. De calitate constantă, îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor.

Vedeţi produsul


NovaSpray™ n-butan

NovaSpray ™ n-butan este un n-butan special deodorizat pentru aerosoli. De calitate constantă, îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor.

Vedeţi produsul


NovaSpray ™ n-butan / izobutan (50/50)

De o calitate constantă, amestecul NovaSprayTM n-butan / izobutan (50/50) îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor deodorizat.

Vedeţi produsul


NovaSpray ™ n-butan / izobutan 1,5 bar

De o calitate constantă, amestecul NovaSpray ™ n-butan / izobutan 1,5 bar îndeplinește toate cerințele pentru un propulsor dezodorizat.

Vedeţi produsul