Hidrocarburi

14 produse și servicii corespund căutării dumneavoastră

NOVEXPANS™ ciclopentan/izopentan (30/70)

NOVEXPANSTM ciclopentan / izopentan (30/70) este un amestec de ciclopentan și izopentan cu specificații garantate, utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan. Acest amestec oferă un compromis ideal între rezistența mecanică și rezistența termică a spumei obținute.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ ciclopentan/izopentan (50/50)

NOVEXPANSTM ciclopentan / izopentan (50/50) este un amestec de ciclopentan și izopentan cu specificații garantate, utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan. Acest amestec oferă un compromis ideal între rezistența mecanică și rezistența termică a spumei obținute.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ ciclopentan/izopentan (70/30)

NOVEXPANSTM Ciclopentan / Izopentan (70/30) este un amestec de ciclopentan și izopentan cu specificații garantate, utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan. Acest amestec oferă un compromis ideal între rezistența mecanică și rezistența termică a spumei obținute.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ ciclopentan/izopentan (75/25)

NOVEXPANSTM ciclopentan / izopentan (75/25) este un amestec de ciclopentan și izopentan cu specificații garantate, utilizat ca agent de suflare pentru expansiunea spumelor poliuretanice rigide. Acest amestec oferă un compromis ideal între rezistența mecanică și rezistența termică a spumei obținute.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ ciclopentan/izopentan (40/60)

NOVEXPANSTM ciclopentan / izopentan (40/60) este un amestec de ciclopentan și izopentan cu specificații garantate, utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan. Acest amestec oferă un compromis ideal între rezistența mecanică și rezistența termică a spumei obținute.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ ciclopentan

NOVEXPANSTM ciclopentan este un produs cu specificații garantate (conținut ridicat de ciclopentan) utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ izopentan T

NOVEXPANSTM izopentan T are o specificație garantată de 2-metilbutan (conținut ridicat de izopentan) utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ n-butan/izobutan (40/60)

NOVEXPANSTM n-butan / izobutan (40/60) este un amestec special dezodorizat de n-butan și izobutan conform specificațiilor garantate, utilizat pentru expansiunea spumelor de polistiren, de exemplu pentru fabricarea tăvilor de ambalare.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ n-butan/izobutan (70/30)

NOVEXPANSTM n-butan / izobutan (70/30) este un amestec special dezodorizat de n-butan și izobutan conform specificațiilor garantate, utilizat pentru extinderea spumelor de polistiren, de exemplu pentru fabricarea tăvilor de ambalare.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ n-pentan / ciclopentan (70/30)

NOVEXPANSTM n-pentan / ciclopentan (70/30) este un amestec de n-pentan și ciclopentan cu specificații garantate, utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan.

Vedeţi produsul