Gaz inert

Hexafluorura de sulf (SF6) este un gaz izolant, netoxic, inert, cu o rezistență dielectrică și o stabilitate termică ridicate. Furnizăm SF6 nou sau reciclat. Oferim regenerare, recuperare, furnizarea de echipamente pentru golirea, recuperarea sau umplerea instalațiilor, analize, conectorul brevetat Clip N'Use și echipamente de detectare a scurgerilor.

3 produse și servicii corespund căutării dumneavoastră

Pyrostop 6 (SF6)

Pyrostop 6  este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul


Pyrostop 6 IEC 60376

Pyrostop 6 IEC 60376 este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul


Pyrostop 37

Pyrostop 37  este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul