Gaz inert

Hexafluorura de sulf (SF6) este un gaz izolant, netoxic, inert, cu o rezistență dielectrică și o stabilitate termică ridicate. Furnizăm SF6 nou sau reciclat. Oferim regenerare, recuperare, furnizarea de echipamente pentru golirea, recuperarea sau umplerea instalațiilor, analize, conectorul brevetat Clip N'Use și echipamente de detectare a scurgerilor.

3 produse și servicii corespund căutării dumneavoastră

Pyrostop 6

PYROSTOP 6  este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul


PYROSTOP 6 IEC 60376

PYROSTOP 6 IEC 60376 este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul


Pyrostop™ N37

PYROSTOP N37  este un gaz dielectric, inert, netoxic și neinflamabil. Este destinat să taie arcul electric sau să fie utilizat ca agent de acoperire pentru a evita aprinderea magneziului. Este utilizat în următoarele sectoare: întrerupătoare de înaltă tensiune, substații de înaltă tensiune ecranate, acceleratoare de particule, metalurgie (pătură de magneziu).

Vedeţi produsul