Friogel® Neo concentrat

Produs pe bază monopropilenglicol cu inhibitori de coroziune organici pentru instalaţii de refrigerare la temperaturi scăzute.

Formulă aprobată de Direcția Generală Franceză a Sănătăţii ca un lichid de transfer termic pentru sisteme având un schimb unic de căldură la producția apei sanitare. Atunci când este diluat în apă, Friogel® Neo oferă protecție excelentă împotriva înghețului și coroziunii metalelor prezente în instalație. (Regulamentul DGS / SD7A nr 490 din 25/11/2009).

Se recomandă să utilizați cel puțin 33% concentrație de Friogel® Neo, pentru a asigura o protecție anti-coroziune optimă. Inhibitorii încorporați în Friogel® Neo oferă o protecție excelentă împotriva depunerilor de calcar, rugină și oxidanți pentru metalele prezente în instalație.

produs Ambalaj

7479

Friogel® Neo
Canistră de 20 L +

7481

Friogel® Neo
Butoi 210 L +

7482

Friogel® Neo
Container 1000 kg +

7483

Friogel® Neo
10 tone vrac +

7484

Friogel® Neo
20 tone vrac +

Desoxyclean

Desoxyclean, un înlocuitor pentru Desoxidant P, este un detergent pentru uz profesional. Este conceput pentru a curăța și îndepărta coroziunea de suprafață, calcarul și nămolul din țevile din sistemele cu liched de transfer termic (glicol) sau de apă.

Vedeţi produsul


APC

APC KIT - Analiza periodică a lichidului de transfer termic și interpretarea rezultatelor de către laboratorul Climalife.

Vedeţi produsul


Duonett® D7

Duonett® D7 este un produs eficient împotriva depunerilor de calcar, fara a prezenta vreun risc pentru operatorii, echipament sau pentru mediu.

Vedeţi produsul


Nettoyant N

 

Curăță circuitele după poluare sau contaminare neincrustată sau circuitele de refrigerare înainte de schimbarea lichidului de transfer termic.

Vedeţi produsul


Dispersant D

Elimină oxizi metalici și pete non rugina din sisteme de transfer de căldură.

Vedeţi produsul


Universal Pump

This pump can be used for coolants, lubricants and our internal cleaning products.

Vedeţi produsul


Fluorescent F

Detectează scurgerile cu agent fluorescet în sisteme care utilizează lichide de transfer termic.

 

Vedeţi produsul