Franța


Franța

Nr angajaţi : 52

Zona distribuţie : Franța

Reţea distribuţie : Aproape 200 de depozite pe întreg teritoriul întregii Franței pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Certificare : ISO 9001

dehon service SAS - Climalife

26, avenue du Petit Parc
94683 VINCENNES Cedex

310 259 205 RCS PARIS
Siège Social : 4, rue de la Croix Faubin

75011 PARIS

Telefon : 00 33 1 43 98 75 00
Fax : 00 33 1 43 98 21 51

Un grup european cu o acoperire globală

Profilul Companiei
Fondată în 1925, Dehon Service are sediul central al corporației in Paris și este o companie  specializată în ambalarea și distribuirea fluidelor de refrigerare pentru industria de răcire și aer condiționat. Lider pe piața, Dehon distribuie toate fluidele intr-o serie de containere pentru a acoperi toate nevoile, de la HVAC la sticle de probe.
Pentru a vă da cateva detalii legate de schimbările în aplicații și în regulamentele impuse, Dehon Service a adăugat în mod continuu o gama de produse noi (uleiuri, fluide de transfer de căldură, echipamente, analize ...) și servicii.

Astăzi activitățile Dehon sunt federalizate sub marca comercială Climalife, care oferă soluții inovatoare și adaptate pentru refrigerare, controlul climei și pentru  industria de încălzire.
Datorită rețelei noastre de depozite de stocare aproape de tine, și colaborarea noastră cu distribuitorii de componente, produsele noastre sunt disponibile în toată Franța pregătite sa fie ridicate, sau prin modalități  expres sau standard de livrare la ușa ta.
Cu experiența sa solidă în toate domeniile chimiei, Climalife oferă soluții globale la toate problemele respectând în același timp mediul înconjurător.

 

  

Locul de fabricație: CREALIS
CREALIS, care este o filială a Grupului Dehon, și este specializată în service și inginerie, este recunoscută ca fiind un amplasament de instalare clasificat pentru protecția mediului inconjurator, în conformitate cu legea nr. 76-664 din 19 iulie 1976.
CREALIS se bazează pe două zone industriale în Franța:

• Amplasamentul industrial de la Bry-sur-Marne (94):
CREALIS
își desfășoară activitatea în conformitate cu numărul de licență 2005/2795 emis in data de  3 august 2005, care cuprinde următoarele activități:
- Tratarea deșeurilor industriale provenite din alte instalații clasificate pentru protecția mediului (lichid de rafinare sau fluide de refrigerare gaze halogenate).
- Clorofluorocarburi, halonii și alți atomi de carbon și hidrocarburi halogenate. Fluide de rafinare și haloni de reciclare la locul de tratare.

 Amplasamentul industrial de la Saint-Priest (69)
CREALIS își desfășoară activitatea în baza unei licențe emise de Prefectura Rhône din data de 19 iulie 2001, care cuprinde următoarele activități:
- Depozitarea și ambalarea oxizilor acetilena și propilenă.
- Stocarea și utilizarea amoniacului.
- Ambalarea, depozitarea și rafinarea CFC-uri, haloni și alți atomi de carbon și hidrocarburi halogenate.
- Depozitarea gazelor lichefiate inflamabile sia  gazelor care sunt pastrate lichefiate sub presiune.
- Instalarea de sisteme de umplere și distribuție pentru gaze lichefiate neinflamabile.

 

 


 

CREALIS Anul înființării: 1964
Locație: CREALIS este situata parțial în Bry-sur-Marne in regiunea Paris, în apropiere de Autostrada A4, și parțial, la Saint-Priest în regiunea Lyon, în inima Vallée de la Chimie de-a lungul Autostrazii strategice care leagă Paris și Marsilia.

 

 

Certificare : -NF. EN. ISO 9001: 2009    Numărul certificatului: FR013322-1.