Agenți de expansiune

Agenți de expansiune

 

Oferim agenți de expansiune inflamabili sau neinflamabili livrați pur sau în amestecuri. Această gamă răspunde nevoilor pieței pentru spumele de poliuretan (PU), polistiren (EPS, XPS) și polietilenă (PE). Departamentul de inginerie este implicat în implementarea gazelor și lichidelor inflamabile, depozitarea, întreținerea și recalificarea instalațiilor.
 
Pentru mai multe detalii faceți clic aici

Toate produsele


NOVEXPANS™ ciclopentan/izopentan (70/30)

NOVEXPANSTM Ciclopentan / Izopentan (70/30) este un amestec de ciclopentan și izopentan cu specificații garantate, utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan. Acest amestec oferă un compromis ideal între rezistența mecanică și rezistența termică a spumei obținute.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ ciclopentan

NOVEXPANSTM ciclopentan este un produs cu specificații garantate (conținut ridicat de ciclopentan) utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS™ izopentan T

NOVEXPANSTM izopentan T are o specificație garantată de 2-metilbutan (conținut ridicat de izopentan) utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan.

Vedeţi produsul


NOVEXPANS ™ n-pentan / izopentan (85/15)

NOVEXPANSTM n-pentan / izopentan (85/15) este un amestec cu specificații garantate de n-pentan și izopentan utilizat ca agent de expansiune a spumelor rigide de poliuretan.

Vedeţi produsul