Eco-eficiență: o abordare durabilă și responsabilă pentru refrigerare


 

Marți, 17 noiembrie, între orele 10.30 - 11.30:

 

Climalife, în parteneriat cu Honeywell și ExxonMobil, va prezenta o abordare de eficiență ecologică pentru refrigerare la un webinar în limba engleză destinat companiilor de inginerie, instalatorilor și proprietarilor de sisteme de refrigerare.

visuel webinar eco-efficiency

 

De zeci de ani, industria HVACR s-a concentrat pe reducerea impactului său asupra mediului, o tendință care a crescut din 2015 odată cu implementarea regulamentului F-Gas în Europa și mai recent cu semnarea amendamentului Kigali la nivel internațional. Această muncă este esențială pentru a satisface nevoile viitoare, dar nu trebuie să se oprească aici.

 

În 2018, 80% din emisiile de gaze cu efect de seră din UE au fost legate de sectorul producției și consumului de energie (sursa EAA Europa). Eficiența energetică este provocarea de astăzi și de mâine; și este un mod rentabil de a combate schimbările climatice.

 

Scopul acestui webinar este de a prezenta o abordare eco-eficientă a refrigerării durabile și responsabile. Ecoeficiența acoperă atât impactul asupra mediului (emisiile directe și indirecte de gaze cu efect de seră), cât și impactul financiar (costurile de investiții CAPEX și costurile de exploatare OPEX).

 

Ce arhitectură a sistemului de refrigerare ar trebui aleasă, luând în considerare această abordare?

 

Această întrebare apare atât pentru instalațiile existente, cât și pentru instalațiile noi. Experții noștri vor discuta fiecare dintre parametrii care trebuie luați în considerare în timpul unui proiect de investiții: cum ar fi alegerea refrigerantului, a lichidului de transfer termic și a uleiului, dar, de asemenea, vor analiza lucruri precum locația geografică, arhitectura și constrângerile de operare sau reglementările.

 

Data și ora:

 

În limba engleză, 17 noiembrie 2020 de la 10:30 la 11:30

 

Webinarul în limba franceză va avea loc pe 26 noiembrie între orele 10:00 și 11:00. Linkul de înregistrare curând.

 

Înregistrați-vă acum pentru webinarul în limba engleză!