Detectarea scurgerilor

Detectarea scurgerilor

O gamă de detectoare adecvate domeniului dumneavoastră de activitate: refrigerare comercială, refrigerare industrială, aer condiționat și încălzire. În aplicarea reglementărilor în vigoare, orice operator care manipulează agenți frigorifici trebuie să dispună de echipamentele necesare în funcție de categoria sa de activitate (pentru mai multe informații, consultați secțiunea Reglementări).


Toate produsele


Detector de scurgere staționar: seria MGS 400

Monitoarele de mediu din seria Bacharach MGS-400 sunt detectoare staționare de scurgeri de refrigerant, potrivite pentru toate sistemele de refrigerare. Proiectate pentru detectarea refrigeranților, a gazelor toxice și combustibile, acestea detectează HFO / amestecuri (HFO-HFC) / HFC / R-290 / NH3 / CO2 și ajută la asigurarea siguranței personale, reducând în același timp scurgerile.

Vedeţi produsul


Detector de scurgere staționar MGS 550

Bacharach MGS 550 este un detector pentru detectarea scurgerilor de agenți frigorifici, gaze toxice, combustibili și oxigen. Se recomandă pentru detectarea agenților frigorifici din instalațiile de climatizare și refrigerare (chillere, refrigerare comercială, refrigerare industrială).

Vedeţi produsul


Prestobul Max

Prestobul Max, ambalat într-un spray de 400 ml, face posibilă detectarea scurgerilor din instalațiile de refrigerare, climatizare și de aer condiționat, precum și din sistemele care conțin agent refrigerant sau un gaz sub presiune.

Vedeţi produsul


Leak detector DDH2 UV

Heated diode sensor. 3 sensitivity levels, suitable for all fluids CFC's, HCFC's, HFC's and HFO's, leaks signalled by audio alarm + LED, battery or mains powered.

Vedeţi produsul