Echipamente Echipamente

Echipamente

O gamă de utilaje adecvate pentru domeniul dumneavoastră de activitate: răcire comercială, răcire industrială, aer condiționat și încălzire. În conformitate cu reglementările în vigoare, orice operator care manipulează refigeranţi trebuie să aibă instrumentele necesare pe categoria sa de activitate (pentru a afla mai multe, consultați secțiunea Regulamente). Utilaje necesare injectării uleiurilor şi a lichidelor de transfer termic sunt de asemenea disponibile.


Toate produsele


ManTooth

ManTooth™ este un dispozitiv wireless digital P/T pentru a simplifica măsurătorile de presiune și temperatură ale sistemelor de refrigerare și de climatizare. Puteți descărca și distribui cu ușurință datele prin iPhone sau dispozitiv Android.

Vedeţi produsul


Recover XLT2-AP unitate de recuperare

XLT2-AP este special conceput pentru recuperarea fluidelor A2L (ușor inflamabile), precum și a celor mai obișnuiți agenți de refrigerare neinflamabiliani.

 

XLT2-AP (fabricat în SUA) este utilizat pentru recuperarea agenților frigorifici în faza lichidă și în fază gazoasă.

Vedeţi produsul


Leak detector DDH2 UV

Heated diode sensor. 3 sensitivity levels, suitable for all fluids CFC's, HCFC's, HFC's and HFO's, leaks signalled by audio alarm + LED, battery or mains powered.

Vedeţi produsul


Detector de scrugeri fix HCFC/ HFC/ HC - NH3 - CO2

Bacharach controlatoare de mediu. Aparatele detectează fluidele frigorifice în fabrici, fabricarea industrială, sistemele de aer condiționat, răcitoarele, cazanele și multe alte aplicații profesionale.

Vedeţi produsul