Doi noi lubrifianţi marca Exxon Mobil pentru sistemele de refrigerare de astăzi şi de mâine!


Mobil Gargoyle Arctic™ 68 NH: dezvoltat pentru a răspunde utilizării crescânde a amoniacului.

Noul ulei este conceput pentru compresoare industriale mari cu piston şi rotative, utilizate în congelarea alimentelor, depozitarea la rece și aplicaţiile marine.

 

Datorită formulării sale echilibrate, Mobil Gargoyle ArcticTM 68 NH are performanțe remarcabile față de uleiurile minerale convenționale.
Printre numeroasele sale avantaje, vom evidenția în special un interval mai lung de schimbare a uleiului, fluiditatea excelentă la temperaturi scăzute și gama largă de temperaturi de utilizare.

  • Performanţă excelentă la temperaturi scăzute
  • Volatilitate scăzută
  • Stabilitate termică

Mobil SHC™ Gargoyle 80 POE formulat special din poliolesteri (POE) pentru CO2 în aplicații miscibile.

Miscibilitatea sa cu agentul frigorific CO2 şi raporturile de vâscozitate/temperatură/presiune asigură o grosime adecvată a filmului, chiar şi la presiuni sau temperaturi ridicate de funcţionare, după cum se poate observa în compresoarele cu piston care utilizează acest refrigerant.
Cu un indice de vâscozitate stabil, rezistență ridicată la forfecare și fluiditate la temperatură joasă, acest ulei oferă avantaje suplimentare în condiții de utilizare intensă, incluzând reducerea scurgerilor la etanșarea axei și potențialul pentru a îmbunătăți eficiența evaporatorului.

  • Excelentă protecţie la uzură
  • Index ridicat al vâscozităţii şi fluiditate excelentă la temperaturi scăzute
  • Un coeficient de tracţiune redus pentru o eficienţă îmbunătăţită a sistemului