Detectare mobilă a scurgerilor

24 produse și servicii corespund căutării dumneavoastră

PGM-IR și PGM-IR CO2

Detectorul portabil de scurgeri PGM-IR / PGM-IR CO2 de la Bacharach oferă o performanță și o funcționalitate superioară pentru detectarea portabilă a scurgerilor cu ppm scăzut de agenți frigorifici, CO2, protoxid de azot sau hexafluorură de sulf.

Vedeţi produsul


Detector D-Tek 3 / D-tek 3 CO2

D-TEK 3 oferă caracteristici suplimentare pentru a vă sprijini în detectarea scurgerilor. Un senzor ușor de schimbat, o baterie litiu-ion cu încărcare rapidă și un nou design ergonomic fac din D-TEK 3 un instrument versatil pentru întreținerea și repararea zilnică a sistemelor de refrigerare.

Vedeţi produsul


SAPRE HRD 92SC

Detector de scurgeri de refrigerant pentru uz industrial.

Vedeţi produsul


Prestobul Max

Prestobul Max, ambalat într-un spray de 400 ml, face posibilă detectarea scurgerilor din instalațiile de refrigerare, climatizare și de aer condiționat, precum și din sistemele care conțin agent refrigerant sau un gaz sub presiune.

Vedeţi produsul


Leak detector DDH2 UV

Heated diode sensor. 3 sensitivity levels, suitable for all fluids CFC's, HCFC's, HFC's and HFO's, leaks signalled by audio alarm + LED, battery or mains powered.

Vedeţi produsul


Leak detector XP 1

By ionisation. Highly sensitive (3 gm/yr). 7 sensitivity levels, suitable for all halogenated fluids, battery powered. 

Vedeţi produsul


Mini-Check

Creates mini leak of 5 gm/yr of R-134a so that the user can conduct on-site checks of portable leak detectors before searching for any leak. 

Vedeţi produsul