Detectare fixă a scurgerilor Detectare fixă a scurgerilor

6 produse și servicii corespund căutării dumneavoastră

Detector de scurgere staționar: seria MGS 400

Controlerul de cameră Bacharach seria MGS 400 este un detector de scurgeri de refrigerant pentru sistemele de aer condiționat și de refrigerare.

Acesta poate detecta HFO/amestecuri (HFO-HFC) / HFC / HCFC / HC / NH3 / CO2. 

Vedeţi produsul


Detector de scurgeri fix MGS 550

Bacharach MGS 550 este un detector pentru detectarea scurgerilor de agenți frigorifici, gaze toxice, combustibili și oxigen. Se recomandă pentru detectarea agenților frigorifici din instalațiile de climatizare și refrigerare (chillere, refrigerare comercială, refrigerare industrială).

Vedeţi produsul


Bacharach MVR-300 detector fix

 Bacharach MVR-300 este un nou detector de agent frigorific pentru spații ocupate, care sporește siguranța, conformitatea cu legislația și eficiența sistemelor HVAC.

Vedeţi produsul


DNI - Detector de nivel inteligent

Cu măsurători la fiecare două-trei secunde, DNI efectuează o detectare completă a scurgerilor, în mod continuu. Testat pe un panou de instalații pozitive și negative bine ajustate din supermagazine și hipermarketuri, DNI a permis o economie de 79% de agent frigorific în comparație cu detecția tradițională (raportul Ademe din februarie 2011), cu o rentabilitate a investiției în mai puțin de un an.

În cazul unei scurgeri, se declanșează o alertă, iar operatorul este avertizat prin alarmă locală și prin e-mail, astfel încât să se poată lua măsuri cât mai repede posibil.
Instalarea unui DNI reduce frecvența de detectare a scurgerilor (în conformitate cu Regulamentul UE nr. 517/2014, art. 4).

Vedeţi produsul


MGS 150

Detectoarele MGS 150 sunt acum înlocuite de o nouă gamă: seriile MGS 400 și MGS 550.

Vedeţi produsul


Set calibrare pentru HCFC / HFC, CO2 / NH3

Cilindrii încărcați cu un amestec nereactiv pentru calibrarea sensibilității detectoarelor staționare cu HCFC / HFC, HFO, NH3 și CO2.

Vedeţi produsul