Detectare fixă a scurgerilor

8 produse și servicii corespund căutării dumneavoastră

GLACIÄR MIDI Detector fix de scurgeri

The GLACIÄR MIDI room controller is a refrigerant leak detector for all air conditioning and refrigeration systems.

Vedeţi produsul


MGS-402 | MGS-408: unități de control pentru detectoare de scurgere

Controlerele Bacharach MGS-402 și MGS-408 pot fi utilizate pentru a conecta detectoarele din seriile MGS-400 și MGS-550 pentru a forma unități de detectare a scurgerilor pentru refrigeranți19:51:55, gaze toxice și combustibile.

Vedeţi produsul


Detector de scurgere staționar: seria MGS 400

Monitoarele de mediu din seria Bacharach MGS-400 sunt detectoare staționare de scurgeri de refrigerant, potrivite pentru toate sistemele de refrigerare. Proiectate pentru detectarea refrigeranților, a gazelor toxice și combustibile, acestea detectează HFO / amestecuri (HFO-HFC) / HFC / R-290 / NH3 / CO2 și ajută la asigurarea siguranței personale, reducând în același timp scurgerile.

Vedeţi produsul


Detector de scurgere staționar MGS 550

Bacharach MGS 550 este un detector pentru detectarea scurgerilor de agenți frigorifici, gaze toxice, combustibili și oxigen. Se recomandă pentru detectarea agenților frigorifici din instalațiile de climatizare și refrigerare (chillere, refrigerare comercială, refrigerare industrială).

Vedeţi produsul


Bacharach MVR-300 detector fix

 Bacharach MVR-300 este un nou detector de agent frigorific pentru spații ocupate, care sporește siguranța, conformitatea cu legislația și eficiența sistemelor HVAC.

Vedeţi produsul


DNI - Detector de nivel inteligent

Cu măsurători la fiecare două-trei secunde, DNI efectuează o detectare completă a scurgerilor, în mod continuu. Testat pe un panou de instalații pozitive și negative bine ajustate din supermagazine și hipermarketuri, DNI a permis o economie de 79% de agent frigorific în comparație cu detecția tradițională (raportul Ademe din februarie 2011), cu o rentabilitate a investiției în mai puțin de un an.

În cazul unei scurgeri, se declanșează o alertă, iar operatorul este avertizat prin alarmă locală și prin e-mail, astfel încât să se poată lua măsuri cât mai repede posibil.
Instalarea unui DNI reduce frecvența de detectare a scurgerilor (în conformitate cu Regulamentul UE nr. 517/2014, art. 4).

Vedeţi produsul


MGS 150

Detectoarele MGS 150 sunt acum înlocuite de o nouă gamă: seriile MGS 400 și MGS 550.

Vedeţi produsul


Set calibrare pentru HCFC / HFC, CO2 / NH3

Cilindrii încărcați cu un amestec nereactiv pentru calibrarea sensibilității detectoarelor staționare cu HCFC / HFC, HFO, NH3 și CO2.

Vedeţi produsul