Cu Prestobul Max, optimizați-vă verificarea existenței unor scurgeri prin formarea de bule


Prestobul Max, ambalat într-un spray de 400 ml, face posibilă detectarea scurgerilor din instalațiile de refrigerare, climatizare și de aer condiționat, precum și din sistemele care conțin agent refrigerant sau un gaz sub presiune.

Când există o scurgere, se formează bule vizibile și stabile pe zona scurgerii și tehnicianul le poate astfel localiza rapid.
Noul produs, denumit Prestobul Max pentru a ilustra avantajele sale, a fost testat și validat pe teren de către tehnicienii specializați în refrigerare și în climatizare.

Care sunt îmbunătățirile aduse produsului?

În urma direcțiilor de îmbunătățire identificate, am validat:

- o formulă nouă de culoare albă, cu o formare mai rapidă de bule, chiar și pe scurgerile minore;

- un spray cu capacitate mai mare (400 ml față de cel anterior de 250 ml);

- un difuzor cu 2 poziții, mai tehnic și mai modern, care se poate utiliza cu sau fără tub capilar; tubul capilar este integrat în difuzor și nu se mai detașează. Suprafața aderentă de pe difuzor îmbunătățește ergonomia.Care este rezultatul?

Prestobul Max este un produs indispensabil în munca de zi cu zi, netoxic, necoroziv, neinflamabil și biodegradabil.

Este potrivit pentru agenții refrigeranți și gazele de orice fel, cu excepția oxigenului, comburanților și gazelor de înaltă puritate.

Fiind mai ergonomic, simplu de utilizat și eficace, acesta îi va însoți pe cei care se ocupă de verificarea existenței unor scurgeri.Mod de folosire

Pulverizați așezând capătul tubului capilar pe componentele de controlat, ținând recipientul în poziție verticală. În cazul în care există o scurgere, se vor forma imediat bule.