Companie


Climalife, expertul în soluții eco-eficiente pentru industrie.

Încă din 1874, Climalife este specialistul în termodinamică și lichide tehnice pentru domeniile de refrigerare și aer condiționat. În 2021, marca noastră își extinde domeniul de acțiune și integrează acum oferta de chimie fină a grupului Dehon într-o abordare orientată către dezvoltarea durabilă.

Misiunea noastră: să conectăm părțile interesate la industria eco-eficientă de mâine, consolidându-ne inovația și răspunzând într-un mod mai agil la schimbările rapide de pe diferite piețe.

Expertiza și proactivitatea noastră ne permit să dezvoltăm un portofoliu de oferte și servicii adaptate multiplelor procese industriale. Prin această abordare globală și integrată, înțelegem mai bine nevoile clienților noștri, dar și ale utilizatorilor finali.

Climalife oferă o gamă largă de produse și servicii personalizate: refrigeranţi, lichide de transfer termic, uleiuri, detectarea scurgerilor, curățare, analize, servicii și inginerie, precum și propulsori pentru aerosoli, agenți de expandare și stingere, gaze industriale și speciale.

Lider pe piața europeană, rețeaua noastră teritorială este forța succesului și ne oferă o apropiere sporită faţă de clienții noștri.

Rețeaua noastră de distribuție se extinde în întreaga lume prin intermediul filialei noastre de export și ne desfășurăm factorii cheie ai succesului pe piețele în plină expansiune prin înființarea de filiale în Rusia, China și, mai recent, în Singapore și Emiratele Arabe Unite.

Creșterea noastră constantă este rezultatul fidelizării clienților noștri și a relațiilor solide pe care le întreţinem cu partenerii și producătorii de renume mondial.

Reducerea amprentei de carbon și eficiența energetică sunt în centrul modelului nostru de creare a valorii.

Ca pionier în recuperarea și valorificarea gazelor fluorurate cu efect de seră, păstrăm conceptul de economie circulară drept însăși esența mărcii noastre.

Climalife își intensifică angajamentele față de o industrie eco-eficientă, sprijinindu-și clienții în alegerea soluțiilor care au un impact tot mai redus asupra ecosistemului nostru.

Pentru a facilita viața de zi cu zi a profesioniștilor, Climalife integrează pe deplin tehnologiile digitale și își dezvoltă serviciile către instrumente din ce în ce mai conectate pentru o experiență reuşită a utilizatorului.

 

 

Climalife, expertul în soluții eco-eficiente pentru industrie.