Climalife își dezvăluie noua identitate vizuală: o nouă direcție pentru o propunere de valoare mai bună.


Încă din 1874, Climalife este specialistul în termodinamică și lichide tehnice pentru domeniile de refrigerare și aer condiționat. În 2021, marca noastră își extinde domeniul de acțiune și integrează acum oferta de chimie fină a grupului Dehon.

 

Această abordare globală și integrată ne permite să ne mărim portofoliul de oferte în funcție de industrie/aplicație pentru a satisface toți clienții noștri la nivel internațional.

 

Aztăzi Climalife își consolidează poziția de lider în domeniul lichidelor tehnice și al serviciilor asociate. Și devine expert în soluții eco-eficiente pentru industrie.

 

Suntem mândri să dezvăluim noua noastră identitate vizuală, care reflectă dinamismul mărcii noastre în fața provocărilor de afaceri. Climalife își reîncarnează misiunea prin intermediul unei linii editoriale și a unor coduri grafice vizionare. Istoria grupului Dehon continuă cu o nouă linie strategică clar definită pentru anii următori.

 

 
 
Climalife își păstrează emblematicul logo albastru, un simbol al angajamentului de a respecta clima și viața. A fost adăugat un nou element de identitate, constând în C de la Climalife.
C-ul, care se află sub forma unei jumătăți de glob, reprezintă viziunea noastră strategică. El induce sfera noastră de cuprindere internațională, evocă circularitatea și reprezintă un sistem deschis.

 

 

 

 

 

Pătratele sunt simboluri ale:

 

› Cei patru piloni strategici ai noștri
› Viitorul, în formă de săgeată
› Serviciile noastre cu valoare adăugată
› Digitalizarea

 

Pentru a îndeplini obiectivele pe care ni le-am stabilit, viziunea noastră strategică se bazează pe patru piloni esențiali:

  

›  Consolidarea acoperirii noastre europene cu o ofertă de 360°.
›  Implementarea factorilor noștri cheie de succes la nivel internațional
›  Accelerarea tranziției noastre către o economie circulară
›  Digitalizarea serviciilor noastre pentru o propunere de valoare mai bună

 


Prin această abordare, Climalife promite să își conecteze clienții la industria eco-eficientă de mâine prin consolidarea inovației noastre și prin reacția agilă la evoluțiile diferitelor piețe.