Marea Britanie


Marea Britanie

Nr angajaţi : 14

Zona distribuţie : Marea Britanie

IDS Refrigeration Limited
22 Apex Court, Woodlands
Bradley Stoke
Bristol BS32 4JT

Registered number: 03400691
Registered in England

Telefon : 00 44 1179 802520
Fax : 00 44 1179 802521

Un grup european cu o acoperire globală

În Marea Britanie, Climalife este unul dintre cei mai importanți distribuitori de agenți frigorifici, glicoli și uleiuri de compresoare. Fondată în 1998, IDS Refrigeration Ltd provine dintr-un joint venture între Rhodia și distribuitorul său european, Grupul Dehon. A început să funcționeze sub numele de ISCEON Distribution Services prescurtată rapid in IDS.
 
Compania a avut inițial sediul in locația Rhodia la Avonmouth, lângă Bristol, având o instalație de umplere și o locație centrală de stocare în South Wales. O rețea de vânzare și de distribuție la nivel național a fost dezvoltată pentru a furniza o gamă tot mai mare de agenți de refrigerare, acest lucru continuând să se extindă până in prezent.

În aprilie 2005, IDS Refrigeration Ltd a devenit o filială deținută în totalitate de Dehon și astfel și-a întărit prezența pe piața din Marea Britanie. Mai târziu, în același an DuPont a cumparat afacerea de amestecuri de agenți de refrigerare ISCEON® 9 Series, de la Rhodia și ca urmare, IDS a devenit cel mai important distribuitor al amestecurilor de agenți de refrigerare DuPontTM ISCEON® 9 Series din Marea Britanie.Climalife Apex CourtIDS, acum sub numele Climalife s-a mutat de la Avonmouth în 2020 la noi birouri din Bradley Stoke, Bristol și distribuie o gamă completă de agenți de refrigerare, uleiuri și alte produse chimice, toate acestea având in spate o echipă de primă clasă de oameni și o operare logistică eficientă.

 

Climalife în Marea Britanie este recunoscută și respectată în cadrul industriei, pentru serviciile sale de expertiză tehnică și servicii de asistență pentru produse. Noi furnizăm antreprenori și distribuitori în sectoarele comerciale, de refrigerare industrială,  de climatizare și in sectoarele de încălzire. Produsele noastre sunt folosite pentru uz casnic într-o gamă largă de aplicații.

 

 


 

Locație de producție: Gower Chemicals

 
• Amplasament de umplere și stocare a refrigeranților
• Regenerarea refrigeranților recuperați
• Eliminarea refrigeranților reziduali

• Depozitarea si diliuarea de Glicoli

• Depozitarea unei game de uleiuri de compresoare

                                           

Locație: Crymlyn Burrows, Swansea, South Wales
Certificare: ISO 9000; ISO 14001.