Climalife Contact devine Climalife Connect


Climalife sărbătorește cea de-a 15-a aniversare și dezvăluie noua sa revistă.

Climalife ia o nouă turnură și conectează activitățile de chimie fină ale grupului Dehon prin includerea produselor propulsoare pentru aerosoli, agenți de expansiune și de stingere, gaze industriale și gaze speciale.
 
Aceasta este o mare oportunitate de a-și consolida poziția de lider și expertiza în domeniul lichidelor tehnice dedicate industriilor alimentară, auto, a construcțiilor, a energiei și a sănătății, etc.
 
Această aniversare este prilejul de a dezvălui câteva schimbări...
 
Revista noastră își schimbă numele și devine „ Climalife Connect”.

 

Conectate la provocările întreprinderilor noastre, sunt create noi secțiuni: noutăţi, provocări, abordare comercială, conectare digitală… toate concepute pentru industria eco-eficientă de mâine. Această nouă formulă se înscrie în continuitatea Climalife, pentru a răspunde mereu mai bine așteptărilor dumneavoastră. În plus, aduce mai multă lizibilitate, claritate și ritm paginilor, …pentru un confort și o plăcere mai mare a ochilor.
 
Succesul brandului nostru este sărbătorit alături de dumneavoastră, clienți, parteneri, furnizori, vă mulțumim pentru încredere și fidelitate și în curând noi surprize vă așteaptă…
 
Lectură plăcută!