Belgia


Belgia

Nr angajaţi : 8

Zona distribuţie : Belgia și Marele Ducat al Luxemburgului

dehon service belgium s.a./n.v.

Av. Carton de Wiart, 79
1090 BRUXELLES

Telefon : 00 32 2 421 01 70

Un grup european cu o acoperire globală
 
Profilul Companiei:
Dehon Service Belgia gestionează distribuția belgiană de produse și soluții Climalife pentru instalațiile de refrigerare și de climatizare. Sediul său, care se ocupă de latura comercială și administrativă a activității, se află la Bruxelles, în apropiere de Biserica Koekelberg.
Toate produsele în stoc la stația noastră de umplere și service din Saint-Nicolas pot fi livrate în termen de 24 de ore, oriunde în Belgia.
In prezent, cea mai mare parte a afacerii noastre constă în distribuția logistică de specialități chimice. Acest lucru ne permite să construim pe baza expertizei tehnice și experienței pe care am câștigat-o  pe partea chimică a instalațiilor de refrigerare și de climatizare, pentru a oferi servicii complete clienții noștri: software de proiectare instalatii, asistenta la selectarea produselor potrivite, teste de verificare, colectarea și tratarea rezidurilor, inginerie, asistență tehnică, etc.


Locație de fabricație: CREALIS
Crealis Belgia operează sub Vlarem II, licență de afaceri Clasa I nr 46021/20/1/A/4/SQ/MR, valabilă din 2011 până 2031.

Licența de afaceri se referă la următoarele activități:
• Depozitare și regenerare de refigeranți HCFC, HFC, HFO și amestecuri.

• Depozitarea, fabricarea și regenerarea lichidelor de transfer termic bazate pe MEG / MPG și betaină.

• Analiza și tratarea rezidurilor din instalațiile de refrigerare care sunt  livrate de pe piața europeană.
• Dezvoltarea, producerea, testarea și instalarea sistemelor de depozitare - transport - umplere - recuperare și tratare a agenților frigorifici tip HCFC / HFC / HFO gaze lichefiate inflamabile sau neinflamabile.

• Distribuție și umplere de lichide inflamabile.
 
Data înființării: 1976
Suprafață: 7352 m2.

Locație: Situat în Sint-Niklaas Waas la cca. 44 km de Bruxelles și aproape de principalele două porturi europene: Antwerp (42 km) și Rotterdam (125 km)

Certificări:

- ISO 9001: 2000
- OVAM (06/12/01), sub numărul 9532 / KD, pentru colectarea (valabilă 03/05/2025) și transportul materialelor periculoase (valabilă 10/09/2023).