Aplicația web A2L: calculați încărcătura de refrigerant în câteva clicuri!


Odată cu apariția pe piață a agenților frigorifici A2L, nu este întotdeauna ușor pentru profesioniștii din domeniul frigului și al aerului condiționat să determine încărcătura autorizată pentru proiectul lor.

Pentru a facilita viața clienților săi, Climalife a dezvoltat calculatorul de încărcătură A2L, o aplicație web care permite calcularea încărcăturii autorizate a refrigerantului pentru punerea în aplicare a acestuia în conformitate cu standardul EN378-1.

 

Climalife a făcut un pas înainte. Acest instrument acoperă un total de 36 de agenți frigorifici A2L, care se găsesc pe piață.

 

Primul pas este selectarea unui refrigerant. Utilizatorul va primi un memento de reglementare care indică impactul asupra mediului, împreună cu recomandări. De exemplu, dacă alegerea este pentru un produs cu un GWP ridicat, vor fi sugerate soluții mai ecologice, fără a elimina alegerea inițială făcută.

 

Pentru a efectua calculul, utilizatorul trebuie doar să completeze anumite câmpuri, cum ar fi aplicația (confort sau alta), amplasarea sistemului de refrigerare, dimensiunile camerei, caracteristicile instalației (ermetică sau nu) și densitatea de persoane pe metru2.

 

Utilizatorul beneficiază de un rezultat imediat și poate alege să îl descarce și să îl salveze ca document PDF. În plus, pentru a face lucrurile mai simple, aplicația vă permite să treceți la un alt refrigerant fără a fi nevoie să completați din nou toate informațiile.

 

Acest calcul evaluează încărcătura estimată și o limită dată cu titlu indicativ, în funcție de toxicitatea produsului și de inflamabilitatea acestuia. Aceasta este o valoare inițială prevăzută în standardul EN378-1, la care se adaugă măsurători suplimentare, dacă sunt autorizate..

 

 

 

Această aplicație web este disponibilă în limbile engleză și franceză la adresa a2l.climalife.com

 

 

Cu această nouă aplicație web, Climalife își respectă promisiunile, oferind clienților un serviciu personalizat, însoțindu-i pe calea digitalizării pentru o simplitate și o autonomie și mai mare.