Abordarea dvs. de 360° la optimizarea energetică a sistemelor de refrigerare


 

Odată cu creșterea temperaturilor medii în întreaga lume, provocarea pentru sectorul HVACR este modul de realizare a durabilității sistemului, minimizând în același timp amprenta de carbon și optimizând eficiența energetică a instalațiilor termodinamice.

 

Regulamentul F-Gaz, presiunile pentru a economisi bani și, cel mai important, eforturile la nivel mondial de a stopa schimbările climatice obligă întreprinderile să își revizuiască abordările privind eficiența energetică. Un sistem de refrigerare care funcționează la performanțe optime va utiliza mai puțin produs, nu va scurge și va utiliza mai puțină energie, având astfel o amprentă de carbon mai mică. În consecință, de asemenea, va costa mai puțin operarea, deoarece a fost bine întreținut și utilizează produse de calitate.

 

 

Pentru a sprijini durata de viață a instalațiilor, Climalife a lansat abordarea sa la 360 ° pentru optimizarea performanței sistemelor de refrigerare. 

 

 

Climalife global approach

 

Climalife se străduiește să furnizeze nu numai o gamă cuprinzătoare de produse, bazată pe natura instalațiilor și caracteristicile acestora din punct de vedere al temperaturii și dimensiunilor, dar își propune, de asemenea, să prezinte o ofertă inovatoare care să garanteze atât siguranța, cât și fiabilitatea echipamentelor și să reducă la minimum impactul asupra mediului.

 

Abordarea Climalife 360° se concentrează pe fiecare etapă a unui ciclu de viață al sistemului de refrigerare și modul în care acestea se interconectează, oferind soluții de produse care pot face o diferență pozitivă în ceea ce privește optimizarea performanței. De exemplu:

 

Proiectare

Încurajăm utilizarea refrigeranților cu GWP foarte mic atunci când proiectați noi instalații.

 

Selecție

Vă putem ajuta să alegeți lichide de transfer termic / uleiuri cu cele mai bune performanțe.

 

Retrofit

Vă recomandăm să convertiți instalațiile existente în GWP mai scăzut, atunci când este posibil

 

Recuperare

Vă putem sprijini cu regenerarea și reutilizarea refrigeranților recuperați.

 

Curățare

Vă recomandăm un plan de întreținere regulat, cu un produs de curățare de bună calitate. Acest lucru poate optimiza transferul de căldură de la schimbătoare.

 

Analiză

Putem ajuta la identificarea și rezolvarea problemelor tehnice, îmbunătățirea vieții sistemului și la realizarea de economii de energie.

 

 

Implicarea Climalife  încă din etapele de planificare a unei noi instalații sau a unui proiect de răcire, înseamnă că putem oferi toate soluțiile necesare, cu accent pe eficiență și productivitate energetică.