A2L: tehnologie cu lanț de răcire eco-eficient


Reglementările europene impun, încă din prezent, dar şi în viitor, utilizarea, în anumite aplicaţii, a refrigeranţilor cu GWP foarte scăzut.

Pentru a face față acestor exigențe, producătorii au anticipat și dezvoltat noi molecule de HFO care permit înregistrarea unui potențial scăzut de încălzire globală (GWP). În același timp, cu cât este mai scăzut GWP, cu atât este mai mare inflamabilitatea. Prin urmare, a fost necesar să se găsească un compromis între inflamabilitate și GWP pentru a răspunde cel mai bine nevoilor profesioniștilor și pentru a oferi soluții eficiente pentru mediu.

Noii refrigeranți A2L pot fi utilizați în numeroase aplicații și în diferite procese, la fel ca refrigeranții HFC/HCFC, respectând legislația în vigoare și recomandările legate de inflamabilitatea lor scăzută.

 

Refrigeranții A2L trebuie utilizați numai cu echipamente noi sau cu sisteme special concepute pentru a funcționa cu aceste produse.

Trei refrigeranți pentru a acoperi toate procesele de refrigerare.
 

 

Cei 3 refrigeranți   Solstice® yf, Solstice® ze și Solstice® L40X comercializați de Climalife permit astăzi să răspundă nevoilor dumneavoastră de refrigerare comercială și industrială. Cu un GWP <150, îndeplinesc cerințele reglementărilor privind regulamentul F-Gas și îmbunătățesc eficiența energetică a sistemelor.

 

A2L

 

 

Echipamentele și componentele sunt acum aprobate de majoritatea producătorilor.

 

Acum puteți pune în funcțiune instalații simple și ușor de întreținut pentru supermarketuri, magazine locale, camere frigorifice, aplicații frigorifice, în special cu unități de condensare de la 1 la 40 kW disponibile pe piață.

Doriți să aflați mai multe despre această tehnologie A2L? Puteți revedea webinarul în limba engleză pe canalul nostru Youtube și deneniți un jucător de refrigerare eco-responsabilă!

 

Citiți studiile de caz cu refrigeranții A2L!