Detectare scurgeri Detectare scurgeri

28 produse și servicii corespund căutării dumneavoastră

Prestobul Max

Prestobul Max, ambalat într-un spray de 400 ml, face posibilă detectarea scurgerilor din instalațiile de refrigerare, climatizare și de aer condiționat, precum și din sistemele care conțin agent refrigerant sau un gaz sub presiune.

Vedeţi produsul


Leak detector DDH2 UV

Heated diode sensor. 3 sensitivity levels, suitable for all fluids CFC's, HCFC's, HFC's and HFO's, leaks signalled by audio alarm + LED, battery or mains powered.

Vedeţi produsul


MGS 150

MGS 150 este un detector de scurgeri de agent frigorific pentru sisteme de aer condiționat și refrigerare (de exemplu: chiller, supermarket-uri, refrigerarea industrială).

Vedeţi produsul


Bacharach MVR-300 detector fix

MVR 300 este proiectat special pentru o monitorizare continuă și eficientă în aplicații tipice, cum ar fi hoteluri, cămine, spitale, birouri și clădiri de apartamente.

Vedeţi produsul


Leak detector XP 1

By ionisation. Highly sensitive (3 gm/yr). 7 sensitivity levels, suitable for all halogenated fluids, battery powered. 

Vedeţi produsul


Mini-Check

Creates mini leak of 5 gm/yr of R-134a so that the user can conduct on-site checks of portable leak detectors before searching for any leak. 

Vedeţi produsul


Detector de scurgeri fix MGS 550

MGS 550 este un detector pentru scurgeri pentru a detecta agenți frigorifici, gaze toxice, combustibili și oxigen. Se recomandă pentru detectarea agenților frigorifici din instalațiile de climatizare și refrigerare (chillere, GMS, refrigerare industrială).

Vedeţi produsul


Detector de scrugeri fix HCFC/ HFC/ HC - NH3 - CO2

Bacharach controlatoare de mediu. Aparatele detectează fluidele frigorifice în fabrici, fabricarea industrială, sistemele de aer condiționat, răcitoarele, cazanele și multe alte aplicații profesionale.

Vedeţi produsul