Refrigeranţi Refrigeranţi

Refrigeranţi

O gamă întreagă de refrigeranţi pentru aplicaţii în domeniul refrigerării, climatizării, a răcirii cu lichide, pompe de căldură şi transport de marfă frigorifică. Refrigeranţii sunt disponibili în ambalaje de mare siguranţă, inovatoare variind în mărime de la mic la vrac.


Toate produsele


Amoniac

Amoniacul (NH3) este clasificat ca un agent de refrigerare toxic și inflamabil (tip L2). Utilizarea în instalații și transportul acestui produs este supus unui anumit număr de cerințe și reglementări de siguranță.

Vedeţi produsul


Solstice N40 (R-448A)

R-448A este un amestec non-azeotrop conținând agenți de refrigerare HFO. Acesta a fost conceput pentru a înlocui R-404A în instalațiile noi și în cele existente pentru aplicații de refrigerare comerciale și industriale. 

Vedeţi produsul


Solstice® ze (R-1234ze)

 Solstice® ze este un gaz fluorurat din familia HFO. Acest produs are o valoare foarte scăzută GWP și este potrivit pentru aplicații frigorifice și de aer condiționat..

 

Vedeţi produsul


Performax LT (R-407F)

Performax LT este un amestec zeotropic de tip HFC, destinat aplicațiilor comerciale de refrigerare la temperaturi mici și medii. Acesta îmbunătățește și poate înlocui R-404A în instalațiile noi și in cele existente.

Vedeţi produsul