Echipamente Echipamente

Echipamente

O gamă de utilaje adecvate pentru domeniul dumneavoastră de activitate: răcire comercială, răcire industrială, aer condiționat și încălzire. În conformitate cu reglementările în vigoare, orice operator care manipulează refigeranţi trebuie să aibă instrumentele necesare pe categoria sa de activitate (pentru a afla mai multe, consultați secțiunea Regulamente). Utilaje necesare injectării uleiurilor şi a lichidelor de transfer termic sunt de asemenea disponibile.


Toate produsele


ManTooth

ManTooth™ este un dispozitiv wireless digital P/T pentru a simplifica măsurătorile de presiune și temperatură ale sistemelor de refrigerare și de climatizare. Puteți descărca și distribui cu ușurință datele prin iPhone sau dispozitiv Android.

Vedeţi produsul


Recovery unit Recover XLT2-AP

Dry piston compressor protected by a constant pressure switch (guaranteed for 3 years).

Vedeţi produsul


Leak detector DDH2 UV

Heated diode sensor. 3 sensitivity levels, suitable for all fluids CFC's, HCFC's, HFC's and HFO's, leaks signalled by audio alarm + LED, battery or mains powered.

Vedeţi produsul


Detector de scrugeri fix HCFC/ HFC/ HC - NH3 - CO2

Bacharach controlatoare de mediu. Aparatele detectează fluidele frigorifice în fabrici, fabricarea industrială, sistemele de aer condiționat, răcitoarele, cazanele și multe alte aplicații profesionale.

Vedeţi produsul